VHS-omzetten

Welkom bij Video-expert.nl!

Welkom bij Video-expert.nl! Leuk dat je een kijkje neemt op deze website.

Video Expert is ontstaan toen ik opzoek was naar een manier om mijn VHS en Hi8 videobanden te digitaliseren. Ik wilde waarschijnlijk net als u weer eens de beelden van vroeger terugkijken op mijn moderne laptop. Voor het omzetten van videobanden naar een digitaal formaat heb je natuurlijk wel de benodigde hardware nodig. Na het nodige uitzoekwerk heb ik dan ook de juiste apparaten en software aangeschaft om mijn oude videobanden om te zetten naar een DVD of USB-stick.

Nadat het gelukt was om mijn videobanden om te zetten naar een digitaal formaat heb ik deze website opgericht om andere mensen te helpen om hun herinneringen van vroeger om te digitaliseren. Vanuit deze website heb ik de afgelopen periode veel verschillende VHS, VHS-C, Video8, MiniDV en Hi8 videobanden om kunnen zetten.

Interesse om jouw jeugdherinneringen te laten digitaliseren? Naast het omzetten van de video’s behoort het maken van een aftermovie ook tot de mogelijkheden!

Heb je vragen over het omzetten van VHS, VHS-C, Video8, MiniDV of Hi8 videobanden? Neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Video-expert.nl